Hoe het te kopen – Schoenennieuws

Alle aangeboden producten en diensten worden onafhankelijk gekozen door redacteuren. FN kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via zijn retaillinks zijn geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

De Crocs Classic Clog is misschien wel het meest populaire silhouet in 2021, zo duidelijk omdat het wordt erkend als de Schoen van de Jaar bij de 35e jaarlijkse FN Achievement Awards vorige maand. Voordat het jaar ten einde loopt, levert het merk nog een iteratie van de klomp af. Dit keer in samenwerking met Palace Skateboards.

Na het leveren van een collab met clog in mei, geven het in Londen gevestigde skateboardlabel en het schoenenmerk de veelgeprezen Classic Clog een nieuwe look in de winter. Palace deelde deze week een gedetailleerd overzicht van de stijl op zijn Instagram, samen met de releasedetails van de samenwerking, die bevestigden dat het paar voor het einde van de week in de schappen zal liggen.

De nieuwste versie van het silhouet speelt in op de naam Crocs met Palace’s Classic Clog-collab met een op krokodillen geïnspireerde make-up. Het geheel van het silhouet heeft een kakigroen kleurenschema dat is gecombineerd met een boscamografisch patroon over het hele bovenwerk. In de typische Crocs Clog-mode zal de samenwerking worden geleverd met verschillende co-branded Jiblets voor dragers om de voorvoet van het silhouet te personaliseren. Afronding van de look is de kenmerkende branding van Palace die op de hiel van het interieur is gestempeld.

De Palace x Crocs Classic Clog-collab wordt deze week in drie afzonderlijke gevallen uitgebracht vanaf aanstaande vrijdag om Palaceskateboards.com en in de Palace LA-winkel om 11 uur PST. De collab is deze zaterdag ook beschikbaar via WeChat om 11 uur CST en op zondag in Palace Japan en online om 11 uur JST. Op het moment van publicatie is de verkoopprijs voor de samenwerking nog niet bekend gemaakt door een van de betrokken partijen.


Een vooraanzicht van de Palace x Crocs Classic Clog-collab.

KREDIET: Hoffelijkheid van Palace

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Magikdezedansvanu.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart