Tracee Ellis Ross en familie knus in gestreepte pyjama voor Kerstmis – Schoenennieuws

Alle aangeboden producten en diensten worden onafhankelijk gekozen door redacteuren. FN kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via zijn retaillinks zijn geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Tracee Ellis Ross plaatste een vrolijke foto op Instagram omringd door vrienden en familie.

De actrice poseerde met de rest van de familie Ross om een ​​kerstkaartwaardige foto te maken. De grote groep stond voor een rijkelijk versierde boom met elk gezinslid gekleed in een bijpassende set gestreepte pyjama’s. Iedereen was van top tot teen gekleed in rode strepen met de toevoeging van groene details op de mouwen en broekspijpen.

Ross staat bekend om haar acteercarrière in werken als ‘Blackish’ en haar immer populaire hoofdrol als Joan in ‘Girlfriends’. Ze is ook algemeen bekend om haar zang- en modellencarrière. Tegenwoordig heeft Ross, naast haar geweldige acteerwerk, aandacht gekregen voor haar onberispelijke stijl en intense garderobe. Haar rode loper ziet er regelmatig uit, maar haar stijl kan worden toegeschreven aan haar persoonlijke smaak, evenals haar enorme interesse en betrokkenheid bij de mode-industrie. Ross is een pionier op het gebied van stijl en creëert een onverslaanbare naam voor zichzelf in de modewereld.

Tussen de grote menigte zat Diana Ross met haar handen in de lucht en pantoffels van de kerstman aan haar voeten. Sommigen zaten op stoelen, anderen kozen voor fietsen. Sommigen droegen vesten en sommigen droegen halo-hoofdbanden op hun hoofd. Met zoveel om naar te kijken, zag de scène eruit als iets uit een “I Spy” -boek.

De groep trad in de voetsporen van veel gezinnen, knus in hun beste pyjama om cadeautjes te openen en de vakantie binnen te brengen. De bijpassende sets waren schattig en leken een minimale inspanning met maximale resultaten mogelijk te maken. Het is een geweldige zet voor degenen die tijdens de vakantie weigeren echte kleren te dragen.

Bekijk hier meer van Ross’ iconische stijl.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Magikdezedansvanu.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart