Beste Crocs-samenwerkingen in 2021 – Schoenennieuws

Hoe je ook over de controversiële schoen denkt, Crocs bewees in 2021 dat ze een blijvertje zijn.

Zelfs tijdens een pandemie en wereldwijde vertragingen in de toeleveringsketen viel de klompenmaker in 2021 op tussen zijn schoenenconcurrenten. Het hele jaar door rapporteerde Crocs opvallende financiële kwartalen en verdiende zelfs de Shoe of the Year-prijs voor de Crocs Classic Clog tijdens de 2021 Footwear News Prestatieprijzen.

Hoewel het bedrijf al bijna 20 jaar bestaat, zijn de klompen nog steeds een beetje verdeeldheid onder de consumenten. Door de verschillende samenwerkingen van het merk wordt er echter constant iets nieuws en fris gedropt. Dit zijn de beste Crocs-collabs uit 2021.

Crocs x Kurt Geiger

Het in Londen gevestigde merk werkte samen aan een collectie, met alles van zwart nepbont tot regenboog Jibbitz tot platformzolen.


Kurt Geiger x Crocs.

CREDIT: met dank aan Kurt Geiger

Justin Bieber x Crocs


beste crocs-samenwerkingen, Justin Bieber, Crocs, Drew House Classic Clog 2

Justin Biebers tweede Crocs-samenwerking.

CREDIT: Ryan Good

Afgelopen maart ging de zanger voor de tweede keer samen met Crocs met een lancering van lavendelklompen met Jibbitz-charmes, waaronder Drew House-mascotte Theodore the Teddy Bear en andere personages.

Hidden Valley Ranch x Crocs


beste crocs samenwerkingen, Crocs, Hidden Valley Ranch, Saweetie, samenwerkingen, klompen

Hidden Valley Ranch x Crocs klompen.

CREDIT: met dank aan Crocs

Crocs werkte samen met Hidden Valley Ranch, wat bewijst dat ze zelfs een schoen met voedselthema kunnen maken. De samenwerking omvatte Jibbitz-charmes met als thema voedsel waarmee ranch vaak wordt gegeten, zoals pizza, friet, groenten en kippenvleugels.

Crocs x Salehe Bembury


beste crocs samenwerkingen, Crocs, Salehe Bembury, klompen, rubberen klompen, getextureerde klompen, Salehe Bembury x Crocs, Jess Hu, Cynthia Erivo, campagne, collectie

Salehe Bembury x Crocs’ Pollex klomp.

CREDIT: Shawn Jin/met dank aan Crocs

Het unieke ontwerp van Salehe Bembury x Crocs was de eerste keer dat Crocs een nieuw bovenwerk creëerde voor een samenwerking. De Pollex-klomp was zo populair dat de wederverkoopprijzen stegen tot $ 600.

Cruella x Crocs


beste crocs-samenwerkingen, crocs, wreedla, wreedla de vil, klompen, disney, film

Crocs x ‘Cruella’-collectie.

CREDIT: met dank aan Crocs

Ter ere van de nieuwe ‘Cruella’-film eerder dit jaar, bracht Crocs een collectie uit met drie nieuwe stijlen met een twist op de Classic Clog, Classic Platform Clog en Classic Bae Clog van het merk, een ontwerp met een lift van 2,4 inch.

Balenciaga x Crocs hard platform


beste crocs-samenwerkingen, beste crocs-samenwerkingen, Crocs, Balenciaga, hard platform

Balenciaga x Crocs hard platform.

Balenciaga en Crocs werkten opnieuw samen met een verrassende platformstijl als onderdeel van de “Red Carpet”-collectie van het modehuis. Het “Hard” Crocs-platform omvatte zilveren metalen klinknagels en een Balenciaga-naamplaatje op de voorkant.

Balenciaga x Crocs 80MM Muilezel


beste crocs-samenwerkingen, balenciaga, croc, muilezel, hakken

Balenciaga x Crocs 80MM Muilezel.

CREDIT: met dank aan Balenciaga

Het Hard Platform was niet de enige stijl waar Crocs en Balenciaga dit jaar mee samenwerkten. De muilezel met hakken debuteerde als onderdeel van Balenciaga’s lente ’22-collectie, en verliet het internet in een razernij.

Space Jam x Crocs


beste crocs-samenwerkingen, space jam, crocs, schoenen

Space Jam x Crocs.

CREDIT: met dank aan Crocs

Om de nieuwe versie van ‘Space Jam’ te vieren, werkten de film en Crocs samen met twee nieuwe stijlen, compleet met Galaxy-print en basketbal Jibbitz-charmes.

Bekijk meer Crocs-samenwerkingen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Magikdezedansvanu.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart