Walmart, Amazon – Schoenennieuws

Nu COVID-19-gevallen in de VS toenemen, worden testkits voor thuisgebruik een hot item. In veel gevallen zijn ze moeilijker te vinden omdat ze uitverkocht zijn in winkels in het hele land.

In een COVID-19 reactie teamoproep met de National Governors Association sprak president Biden over de noodzaak om meer tests beschikbaar te maken naarmate het aantal gevallen in het hele land toeneemt.

“Als je ziet hoe moeilijk het voor sommige mensen was om dit weekend een test te doen, laat zien dat we meer werk te doen hebben, en dat doen we”, zei Biden. Hij erkende ook hoe het land in minder dan een jaar tijd zonder vrij verkrijgbare tests naar bijna 200 miljoen in december ging.

Biden zei dat zijn regering 500 miljoen extra sneltests voor thuis heeft gekocht om gratis naar Amerikanen te sturen wanneer ze erom vragen. Hij voegde eraan toe dat hij de wet op de defensieproductie zal gebruiken om meer tests te produceren en mee te werken particuliere verzekering om mensen de kosten van tests thuis te vergoeden.

De vraag is zo groot dat bepaalde retailers aankoopbeperkingen opleggen aan het aantal tests dat mensen kunnen kopen. Over-the-counter-tests waar momenteel veel vraag naar is, zijn de Abbott BinaxNOW-, Acon FlowFlex-, Quidel Quickvue-, Ellume- en Pixel by LabCorp-tests.

Aangezien de gevallen en de vraag naar testen stijgen, zijn hier de retailers die het aantal beschikbare tests voor aankoop aftoppen.

Amazone

Amazon zei dat het tekorten ervaart in COVID-19-tests vanwege de sterke vraag. Als zodanig zei een woordvoerder dat het bedrijf het aantal aankopen voor zijn eigen Amazon COVID-19 Test Collection Kit beperkt tot 10 per shopper.

“We werken er hard aan om extra COVID-19-testvoorraad beschikbaar te stellen bij onze verkooppartners”, zei de woordvoerder.

Met betrekking tot externe verkopers, staat Amazon hen toe om hun eigen producthoeveelheidslimieten in te stellen voor hun tests die beschikbaar zijn op Amazon.

CVS

CVS Pharmacy zei dat het eraan werkt om ervoor te zorgen dat het voldoende voorraad heeft van de verschillende thuistests, aangezien het te maken heeft met een sterke vraag. De keten zei dat het aankopen beperkt tot zes tests per persoon om een ​​bredere toegang te garanderen

“Vanwege een recente stijging van de vraag en om community-based toegang tot tests in onze winkels te behouden, kunnen deze producten op CVS.com tijdelijk niet op voorraad zijn”, vertelde een CVS-woordvoerder aan FN in een verklaring. “We doen er alles aan om gezinnen bescherming en gemoedsrust te bieden tijdens de feestdagen, en we blijven toegang bieden tot laboratoriumtests met resultaten die binnen 1-2 dagen beschikbaar zijn, of snelle COVID-19-tests bij meer dan 4.800 CVS-apotheken locaties.”

Walmart

Walmart zei dat hoewel de voorraad COVID-19-tests sterker is in de winkel, het online wordt geconfronteerd met een beperktere voorraad. Als zodanig beperkt Walmart de aankoop van deze tests tot acht testkits per online bestelling om te helpen testen beschikbaar te houden voor meer mensen

“We hebben landelijk geen limieten ingesteld voor aankopen in winkels, maar elke winkel kan wel of niet zijn eigen limieten instellen op basis van lokale voorraad”, zei een woordvoerder van Walmart.

Walgreens

Walgreens heeft een aankooplimiet van vier items ingevoerd voor thuis COVID-19-tests, die online en in winkels effectief is

“Sommige winkels ervaren mogelijk een tijdelijk tekort aan snelle OTC-testoplossingen”, zegt Walgreens schreef in een online verklaring.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Magikdezedansvanu.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart