Nike React Atlas 2022 Release-informatie

De React Element 87, hoewel een schoonheid op zich, was aantoonbaar revolutionairer vanwege zijn demping. In 2018, bij de onthulling van de schoen, vertelde Nike over het nauwgezette, datagestuurde ontwerp van de technologie, dat in feite een nieuwe standaard zou zetten voor het merk als geheel. En in 2022 zien we dat de zool een ander innovatief silhouet kleedt, de React Atlas.

Momenteel is er niet veel bekend over het model, behalve vanwege de esthetische kwaliteiten. Dankzij officiële afbeeldingen kunnen we het bovenwerk gedetailleerder bekijken, dat ogenschijnlijk inspiratie ontleent aan de Air Max 720. De Atlas, hoewel relatief veel minder groot, is gemarkeerd met vergelijkbare groeven, waardoor een zekere mate van flex mogelijk is bij veel opmerkelijke stress punten. Bovendien versterken overlays de teen, het voorblad, de kraag en de onderkant, terwijl de Swoosh eenvoudigweg zijn licht glanzende afwerking kenmerkt.

De zool, waarvan de vele delen zijn gemarkeerd in gedempt groen en blauw, is gemakkelijk de ster van de show. De armatuur is volledig vernieuwd en neigt naar het futuristische, evoluerende Reageer op een punt dat waarschijnlijk is gebaseerd op gegevens, onderzoek en rigoureuze tests. Dit is enigszins duidelijk langs de buitenzool, omdat deze zich lijkt te concentreren op bepaalde drukpunten op een manier die verschilt van de originele versie van de tooling.

Geniet hieronder van een close-up voor jezelf. Hoewel momenteel nog niet bekend, zal er zeker een releasedatum naar boven komen als we eindelijk voet aan de grond krijgen in 2022.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike React Atlas
Releasedatum: 2022
Kleur: N/A

Heren: nvt
Stijlcode: Nvt

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Magikdezedansvanu.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart